Dortmund!

Sitter och käkar pannkakor i Dirkis kök. Madde är en riktig pannkaksstekare:)

Dortmund är riktigt härligt, härligt väder har vi ocksa haft. Igar var det 30 grader i solen!

Igar var det röj här. Först var pa förfest i en jättekonstig lägenhet med tyskar och lärarstudenterna sedan var det studentparty. Bilder kommer senare!

Idag ska vi pa bio och sedan vet ni ju vad det är pa kvällen! Kvalborg igar och Valborg idag!

Tschüssi sötisar!

I Berlin!!!

Deutschland är lika bra som vanligt, Berlin är underbart! Nu sitter jag och Madeleine pa ett intenetcafe vid Checkpoint Charlie och snart ska vi in pa Mauermuseet. Vi har nyss varit pa Sturbucks och om det är nagon som är sugen pa en Starbucksmugg sa har Madeleine tips om hur man kan "fa" en gratis;)

Bussresan hit var sjukt lang, hotellet är bra och ikväll är det party som gäller:)

Det var en lite uppdatering:)

Hare' gött!!
Tscüss!


Färdigpackat

Vaknade ganska tidigt idag med tanke på att jag kom hem klockan tre. Jag Ellinor och Emelie tog en latte på gränden igår kväll. Efter gränden tog vi ett glas på Bill&Bob, lika trevligt varje gång. Tyvärr fick vi inte tag på någon sugar daddy;)

Nu har jag packat färdigt och ikväll börjar den långa bussresan mot Berlin. Vi kommer vara helt slut när vi kommer fram till Berlin, men jag har aldrig åkt buss så långt som till Berlin. Det blir en första:) Det är i alla fall bra att vi inte flyger med tanke på vulkankaoset.

Sitter hemma hos Mamma och Pappa, ska snart äta tårta och fira syrran som fyller 17 år idag!


Ha det bra sötisar!
Tschüssi!

Glass i solen

Sitter och lyssnar på Håkan och har balkongdörren öppen, det spritter i kroppen som bara den!

Hur härligt har det inte varit idag? Skolan var hur skön som helst. Stunden mellan spanskan och tyskan tillbringade jag och Madeleine i solen med god glass. Årets första glass ute i solen är alltid extra god:)

Ikväll blir det friskis men innan det ska jag läsa som en dåre i Steppenwolf! 


 Ny tröja från gina!


Haha, på lördag smäller det!


Hard working woman!

Var uppe med tuppen (nästan). Sedan dess har jag jobbat och sprungit ärenden på stan. Kilade in på gina och hittade en tröja jag tror jag vill ha och snart bär det av mot judoklubben. Det går i ett!

Lördagskvällen var super med alla mina finaste. Först var det kalas hos mig sedan bar det av mot bmb och lördagkvällens dimma. Det kommer bilder lite senare!

På Lördag ska väskan vara packad för då åker jag till Tyskland! Ska bli sjukt kul, första stoppet i Tyskland blir Berlin. Vår i Berlin, det kan nog aldrig bli fel!


Så här gånger 1000 tycker jag om Stäppvargen. Inget boktips direkt!


Hos mamma och pappa

Leker med syrrans dator och halvtittar på efterlyst med morsan och farsan. Har hunnit med en del idag. Pluggandet har däremot legat på is. Det får bli nya tag senare. Man kan ju faktiskt inte begrava sig i böcker!
I morgon bär det av till E-town. Jag får äntligen åka med min farfars lilla pärla som har vilat hela vintern, men nu behöver man inte ha några vinterdäck längre så nu är det bara att tuta och köra:)
Ha det bra mina hjärtan!

Äldre och bättre

...om det går vill säga! Ung, vacker och bäst, det kan ju faktiskt inte bli så mycket bättre.

Haft en underbar och skön dag med god mat, god tårta och allt annat som hör till. 21 år känns rätt bra ändå, åldersnoja får komma senare. Det hade varit skillnad om jag hade fyllt 31, eller det är ju faktiskt inte heller så gammalt. Läste i tidningen idag om en tant som är 92 år, hon brukar tänka tillbaka och säga "tänkt när man var 70, då...". Skön inställning!



God natt på er!


Afro

Påskaftonskvällen bestod av spel i massor! Spelet mella kvinna och man, med andra ord och singstar. Jag älskar spelet med andra ord, det måste jag nästan köpa tror jag.

Igår var jag bull-alexandra och bakade massa bullar. Jag gjorde både vanliga kanelbullar och bullar med mandelmassa i. Jag tror jag gjorde två satser på rekord-tid. Jag började när jag kom hem runt 20.00 och blev klar vid 22.00. Haha!

Ikväll är det Afro-dans som gäller! Ska bli kul att prova något nytt, men det låter lite flummigt.

Förresten är min kamera ur funktion just nu så jag är lite sur för att jag inte kan ta bilder och lägga upp. Det ska väl ordna sig snart hoppas jag.
 


Härlig sommarklänning från H&M, funderar på en blå...


Glad Påsk!

Vad glad jag är! Solen skiner, himlen är blå och snart ska jag hemhem och äta påskmat. Äntligen känns som att våren har kommit för att stanna.

I torsdags sov jag hos Madde i E-town. Vi gick runt på stan och hon lagade god mat(trerätters och allt). Hon är duktig bönan Madde! Ett tips till de som inte har råd att köpa godis på påsken är att gå runt i affärer, resten får ni klura ut själva:) Funkar utomordentligt bra!

Ikväll ska jag hänga med Jenny och Angelica. Det ska bli mys:)

Ha en fortsatt trevlig påskafton så hörs vi!



RSS 2.0