På östersjön!



















Tentaångest!

Lite dålig uppdatering, men det händer inte så mycket just nu. Jag är begravd i det tyska språket. Efter tentan blir det mer drag. Jag lovar:)

Pluggpuss!


Helgen

Helgen har varit lugn och skön, men denna vecka blir veckoslutet det motsatta. Jag och brudarna ska på kryssning till Åbo. Jag trodde det var Mariehamn först men, men... Det spelar ju ingen roll!




På tåget


Vasa


Sandalsäsong!


Sommar i Vässan!


Sol, shopping, glass och den skönare tågko...

resize_p210510_1 (MMS)

Sol, shopping, glass och den skönare tågkonduktören någonsin är ord som beskriver dagen:)


Härligt!

Känner mig otroligt lättad. Jag har haft bokprat med min lärare på tyska idag. Vi pratade om alla böckerna som vi har läst under hela kursen och nu är litteraturdelen av kursen slut. Så extremt skönt! Förresten är hela kursen snart slut, sista tentan är den 28 maj. Det närmar sig...

Ikväll blir det träning för min del. Sen ska jag väl slänga mig på sängen, sova gott förhoppningsvis och på förmiddagen imorgon ska jag jobba.


Har fått den här på huvudet!


Brills!

Idag var det sista spanskalektionen så nu är det bara tentan kvar. I tyskan har vi för mycket kvar för min smak. Usch!

Efter spanskan blev det en tur på stan innan tandläkarbesöket. Köpte mig ett par härliga solbrillor på Lindex, perfekt för sköna sommardagar! Tandläkarbesöket gick sjukt fort förresten. Det var klart på en kvart. Allt såg mycket bra ut:)


Nä, nu drar jag!

De håller på och blästrar om balkongen hemma hos mig så det brummar i hela lägenheten. Det betyder ju också att man inte kan sitta ute på balkongen och plugga, så nu drar jag hem till mamma och pappa. Tänkte lägga mig på taket och sola lite:) Plugga ska jag väl också göra...

Puss på er raringar!

Fix!

Igår, kristi-himmelfärd, fick en skön avslutning. Jag och Jenny köpte hämtmat från Spicy och satt och gottade oss i det. God mat och bra sällskap är en skön avslutning på en ledig kväll. Stackars Ida som låg på sjukan och hade tråkigt!

Idag har det varit en fixar dag, har sprungit en del småärenden, pluggat lite och så blev det en sväng till friskis också. Jag körde ett dans-pass, jag trodde jag skulle drunkna i svett!
Sitter hemma hos mamma och pappa nu. Jag har nyss hjälpt mamma med att färga håret. Annars har jag inget inplanerat ikväll, vilket jag tycker är rätt skönt. Ska bli skönt att bara dega:)



Rebeckis och jag hos mamma och pappa:) Sitter ute på trappen i bara linne, årets första myggbett, check!


Sommaren invigs med..

..Sex And The City 2!! Tenta på morgonen, bio på kvällen och dagen efter det: Kryssning med brudarna!


God morgon!

Jag är på rätt bra humör idag trots omständigheterna, jag ska ha tyska idag. Det känns nog skönare efteråt även fast det är mord att sitta inne när det är så vackert ute.



Vad är det för tavla i bakgrunden? :)


Nytt!



Sommarkänslan smög sig på :)


Sommarkväll

En riktigt härlig sådan känns det som! Det känns att det snaaart, väldigt snart, är sommar:)

Dagen har varit lång. Jag fick stressa som en dåre till spanskan. Efter spanskan var det dags för jobb, iväg till F&S direkt efter och sedan kom dagens efterlängtade avslutning: Massage! En timmes helkropssmassage, galet skönt.


Igår på balkongen! Blekis


Har nyss tränat och testar nu att mobilblo...

resize_p050510_2 (MMS)

Har nyss tränat och testar nu att mobilblogga :) ska hem till mamma och äta mat. Puss


Berlin och Dortmund i bilder


Ett av Berlins hjärtan






Kreuzberg


Dirkis sköldpaddor i Dortmund


Vi höll ställningarna i deras vardagsrum




Tyskt hak


Bio bio bio!


I stasi fängelset
Kommer fler bilder!


Arg arg arg!

Tillbaka i Sverige igen. Jag tycker det är rätt skönt faktiskt, det har varit rätt intensivt.

Ja, som ni kan se ovan är jag inte på världens bästa humör. Igår var det ännu värre. Tacka gud om han finns för att det finns något som heter träning som kan hjälpa till att dämpa ilskan.

Nu ska jag snart glida iväg, men vi hörs ikv. Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder från Tyskland:)

Pussar!

RSS 2.0